Cu ce te imbraci cand calatoresti cu avionul?

Dupa mini-vacanta care tocmai a trecut, gandul meu se indreapta inevitabil catre o alta. Si desi m-am destainuit in postarea aceasta ca nu am calatorit niciodata cu avionul, am cautat, mi-am luat notite, am facut tot posibilul pentru a ma informa despre cum arata tinuta de avion perfecta. Desigur, perfectiunea este subiectiva, insa exista cateva reguli obiective de care trebuie sa tinem cont atunci cand drumurile noastre trec prin aeroport.

E foarte important sa purtam elemente lejere, in special fibre naturale.

Trebuie sa renuntam la tocuri, in favoarea incaltarilor comode, de preferat pantofi sport.

 Accesoriile trebuie alese cu grija, bijuteriile metalice, masive si in exces pot da batai de cap in punctul de control, asa ca mai bine FARA!

Albul e de evitat in tinuta de calatorie cu avionul, intrucat culorile mai inchise, rezistente la praf ne pot ajuta in cazul unor eventuale accidente. Gri, negru, bleomarin, verde inchis sunt ideale.

Eu as alege o tinuta simpla, dar de efect, cu un sweatshirt din bumbac (personalizat pe deasupra cu motto-ul blogului  meu ^_^, stiu, ma laud), pantaloni de piele, pantofi sport confortabili, o haina de blana calduroasa pentru tranzit-ul avion-masina si un geamantan imeeens, sa-mi aiba loc toate nebuniile pe care planuiesc sa le cumpar :D.15302377_1344035442294156_1598059315_o

Outfit Details

Haina de blana thrifted
Sweatshirt Ruvix.ro
Pantaloni H&M
Pantofi Sport Nike Famous

Bon voyage!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Cu ce te imbraci cand calatoresti cu avionul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *