De la 500 lei la 50 lei: Cadoul de Valentine’s Day pe care il poti face chiar tu [DIY cutie trandafiri]

Astazi va povestesc cum sa va faceti singure un cadou memorabil de V-Day (Pozele alea misto de instagram n-or sa se faca singure, nu-i asa?)  in cativa pasi super simpli si pe deasupra, on a budget.

-sau sa-i share-uiti asta lui iubi in cazul in care aveti incredere in creativitatea lui si tineti la bugetul familiei-

 

E vorba de “cutia cu trandafiri” tip Million Roses care, in mod normal, poate ajunge undeva la cateva sute de lei, dar pe care noi o putem obtine cu mai putin de 50 lei. Eu mi-am facut “bucuria” asta de ziua mea (puteti sa vedeti mai multe poze aici) si fara sa mai lungim vorba, sa incepem DIY-ul.

Aveti nevoie de :

  1. o cutie goala

(rotunda, patrata, orice forma e ok, gasiti in Pepco multe modele, mai colorate, mai simple, cum vi se pare mai misto, eu am dat pe a mea 15 lei )

2. trandafiri

(va sfatuiesc sa ii luati de la kaufland/lidl, unde au oferte de genul 10-15 fire la 10 lei, eu am cumparat de 30 lei sa imi iasa ceea ce vedeti voi in poza)

Aici va puteti juca cu culorile, fie sa ii luati pe toti in aceeasi culoare, fie sa “stilizati” o inima din trandafiri albi intre mai multi trandafiri rosii/roz. Asta tine mai departe de imaginatie 😀

3. o fasie de panglica

(asta e optional, doar daca vreti sa o legati in jurul cutiei ca rezultatul final sa fie mai “fancy”)

Nu are cum sa coste mai mult de 5 lei si e foarte la indemana de gasit (puteti chiar sa aveti prin casa asa ceva, so check well)

Mai putin de 50 lei si zambetul ei e asigurat,

Happy V-Day!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *