Top Fashion Trends 2017 #1 : Halatul, cat e halatul?

Buna,

va spun pentru prima oara pe 2017 aici pe blog si odata cu asta va propun unul din trendurile care este preconizat de marile site-uri de moda ca fiind unul din preferatele primaverii pe baza prezentarilor si a fashion week-urilor. Deloc surprinzator, dar in 2017 e fancy sa ne purtam in halat de baie in amiaza mare, iar cu trendul acesta si cu altele mai nebunesti sau nu, te astept curand aici sa le dezbatem impreuna.

Am fost tare surprinsa sa citesc despre halat ca fiind o piesa fashionably statement, mai ales cand aveam in draft niste fotografii in care purtam o haina care poate duce cu gandul la asa ceva. Imi place tare mult lungimea ei, faptul ca e super fluffy si calduroasa si va mai spun ca am dat vreo 8 lei pe ea? Stylish on a budget level 2k17.

Am vrut sa-i adaug putin glam prin pantalonii scurti din paiete si ciorapii plasa (nu stiu de voi, dar la orice i-ai pune si la oricine i-ai vedea parca ciorapii astia fac orice tinuta de 100 de ori mai misto). Mi-am luat de curand o pereche de cizme peste genunchi din piele intoarsa cu talpa joasa si mi se pare ca se potrivesc la orice si sunt si extraordinar de comode pentru zi-de-zi, asa ca adio UGG-uri, v-ati gasit nașul !

Nu ma pot abtine sa spun ceva si despre geanta mea bombonicioasa de la Tiara pe care am gasit-o sub brad si mi-e tare draga, mai ales ca are nuantele astea primavaratice de roz, care imi aduc caldura in suflet doar cand ma uit la ea.

On Wednesdays we wear PINK !

Outfit Details

Pulover –  Amiclubwear
Cizme peste genunchi – Sapatos
Geanta – Tiara 
PaltonoHalat- thrifted

 

Te-am pupat !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Top Fashion Trends 2017 #1 : Halatul, cat e halatul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *