Verde, culoarea anului 2017

Pantone si-a spus cuvantul in prezicerea culorii vedeta a primaverii anului 2017 si asa cum ne-a obisnuit sezonul trecut, in care a ales pastelurile ca favorite, ca mai apoi acestea sa fie peste tot, cred ca ar fi cazul sa ne umplem sifonierele de verde (si da, ma refer la haine).

40494-1_og

Ce-i drept, eu n-am stat pe ganduri si desi verdele mi s-a parut mereu o culoare dificila, mi-am calcat pe orgoliu si am imbracat cea mai faina blana (stai parcat, nu sunt vreo sadica, e artificiala).

And I felt powerful.

Verdele chiar iti da energie, putere si incredere. Sau poate doar intamplarea funny de care am avut parte sa fie de vina?

Caci prin Afi fiind intr-o seara, imbracata in pufosenia verde (si tre’ sa recunoastem, e o haina pe care n-ai cum sa n-o observi, panand la socoteala si culoarea ostentativa), ma apropiam oarecum de iesirea principala, unde stim cu toatele, (si daca nu stim, va zic acum) e un stand cu produse electrice petru par si sunt niste dudui acolo platite pe un salariu infim sa vina la tine, sa te intrebe de vorba si eventual sa-ti arate cum functioneaza ondulatoarele/placile/dusmanii keratinei live pe parul tau. Pot sa va spun ca in viata mea cat am trecut pe langa ghereta aia (si Dumnezeu stie ca am trecut dati bune pe acolo :)) ) nu m-a intrebat nimeni de vorba. Dar in seara aceeaa, imbracata in blana verde si grabita spre iesire fiind, am observat din departare ca tipa respectiva m-a ochit, a  sarit peste o tejghea, a dat branci la tot ce i-a iesit in cale, a facut cateva scheme ca-n Matrix, a bagat sprint mai ceva ca Bolt la olimpiada sa ajunga la mine si sa ma intrebe daca nu cumva vreau sa-mi faca freza.

E clar ca blana mea e blana, da’ asta chiar le-a intrecut pe toate. Per total, eu zic ca e ceva de vis sa avem fiecare cate o piesa vestimentara care sa ne dea un boost de incredere in sine si eventual doar imbracand-o, ziua intreaga sa devina mai buna. Eu am gasit-o pe a mea,

What’s yours?

14
10
2 1132171615

Outfit Details

Blana & Rochie ChicDiva

Cizme AmiClubWear

Weekend fain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Verde, culoarea anului 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *